Teamindeling seizoen 2024/2025

Beste Sportvrienden van v.v. Waalre,

Het voetbalseizoen zit er helaas weer op maar hopelijk heeft iedereen toch weer een heel leuk voetbaljaar achter de rug. Het zal nog even duren voordat het nieuwe seizoen begint maar de teammanagers zijn alweer bezig geweest om de teams voor het aankomende seizoen 2024/2025 in te delen. Wil je weten in welk team je volgend seizoen bent ingedeeld dan kan je dit terugvinden op onze website. Ga hiervoor naar het menu en dan naar teams- junioren en klik dan op het team.

Als je vragen hebt over de indelingen dan kan je contact opnemen met de desbetreffende teammanager. Wie dit is voor jouw team kan je vinden onder menu algemeen-organisatie-jeugdcommissie 

Namens v.v. Waalre wensen we iedereen alvast een fijne (sport)zomer en tot snel.