Aanmeldformulier

• Persoonlijke gegevens

• Voetbalhistorie

• Contributie

• Senioren : € 9,- | Junioren / mini’s : € 7,- | Niet actief lid : gratis | KNVB Lidmaatschap : € 8,50. Deze kosten worden met de eerste lidmaatschapsnota verrekend.
  • Na het invullen en digitaal ondertekenen van onderstaand formulier geeft u toestemming aan "R.K.V.V. Waalre" doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens "contributie inning" en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van "R.K.V.V. Waalre". Tevens geeft u toestemming om boetes of andere kosten die volgens de huisreglementen R.K.V.V.Waalre op de speler verhaald mogen worden te incasseren. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank en vraag hen naar de voorwaarden.
  • RK Voetbalvereniging Waalre
  • Dreefstraat 48
  • 5581 BH - Waalre
  • Nederland
  • NL66ZZZ402355120000
  • (dit wordt uw KNVB nummer)
  • Voorwaarden en privacy

• Door ondertekening van dit formulier gaat men akkoord met het vrijwilligersbeleid welke op de site is terug te vinden.

Afmelden voor een nieuw seizoen kan zonder kosten vóór 30 juni. Afmelden na 30 juni of gedurende het seizoen betekent dat de volledige contributie betaald dient te worden.

Klik op verzenden om het formulier in te zenden. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.

Uw aanmelding wordt definitief zodra het inschrijfgeld en de contributietermijn is geïncasseerd.
  • RKVV Waalre hecht waarde aan uw privacy en zal bovenstaande gegevens alleen gebruiken voor uw aanmelding en, indien u daarvoor toestemming geeft, voor communicatie vanuit RKVV Waalre naar de leden via email. Lees onze privacy verklaring voor meer details (link naar pagina toevoegen).

Verification