Meer Positief Sponsornieuws voor Waalre

Na de recente aankondiging dat de selectie elftallen van R.K.V.V. Waalre met HA Makelaars en Fysiotherapie Weismann twee sponsors had gecontracteerd voor de komende jaren, volgt er meer positief sponsornieuws vanuit de voetbalclub. Met trots kondigt de club aan dat een combinatie van Financieel Advieshuys Waalre en NH1816 Verzekeringen de nieuwe rugsponsors zullen worden voor alle jeugdelftallen van de club.

 

Financieel Advieshuys Waalre, bekend om zijn deskundig financieel advies, en NH1816 Verzekeringen, een toonaangevende speler in de verzekeringssector, bundelen hun krachten om de jeugdteams van RKVV Waalre te ondersteunen. Door deze samenwerking zullen de jeugdspelers van de club blijven profiteren van hoogwaardige faciliteiten en daarnaast zal de financiële ondersteuning nieuwe mogelijkheden bieden om de ontwikkeling van onze jeugdige voetbaltalenten verder te stimuleren.

 

De club heeft een sterke groei gezien in het aantal jeugdelftallen, wat aantoont dat voetbal nog altijd populair blijft onder de jeugd van Waalre. Dit nieuwe partnerschap komt dan ook op een belangrijk moment, waarin de behoefte aan ondersteuning en investeringen in de jeugdontwikkeling groot is. Deze mooie samenwerking markeert de volgende belangrijke stap voorwaarts voor de jeugdontwikkeling van de club.

 

Daarnaast zal Albert Heijn de Bus uit Waalre, die al vele jaren als trouwe hoofdsponsor van de jeugd op de voorkant van voetbalshirts prijkt, de club ook blijven ondersteunen. Hun steun blijft van onschatbare waarde voor R.K.V.V. Waalre.

 

Miel Gerards sprak namens de jeugdcommissie zijn dankbaarheid uit voor de nieuwe sponsoren: “De steun van Financieel Advieshuys Waalre en NH1816 Verzekeringen is van onschatbare waarde voor onze jeugdafdeling. Dit partnerschap zal ons gaan helpen onze jeugdige talenten nog beter te kunnen ontwikkelen en zal het speelplezier van onze jongens en meiden ten goede komen.” Met de steun van deze lokale bedrijven en de toewijding van de voetbalvereniging aan jeugdontwikkeling, kijkt de club uit naar een veelbelovende toekomst waarin talent gedijt.

 

Voor alle jongens en meisjes die nog niet voetballen maar het wel graag zouden willen proberen, neem contact op met de jeugdcommissie en meldt je aan voor een proeftraining! Aanmelden kan via: www.rkvvwaalre.nl/proefles/