Foto’s RKVV Waalre door de jaren heen

Beste sportvrienden,

Ben je benieuwd naar de oude glorie van v.v. Waalre en hoe het clubhuis er vroeger uitzag of vind je het gewoon leuk om foto’s te zien van onze mooie voetbalclub dan is dit nu mogelijk.

Klik op de link en kijk of je jezelf of een bekende terug kan vinden op een van de vele teamfoto’s. Omdat onze voetbalvereniging in 2020 100 jaar bestond heeft Sjef van Geffen vele foto’s verzameld en gebundeld in verschillende bestanden. Mocht je zelf nog in bezit zijn van mooie foto’s of documenten dan mogen deze bij Sjef ingeleverd worden. Je kan deze afgeven bij Sjef, Kerkstraat 6, 5581BA Waalre of mailen naar svg@svgeffen.nl. We zijn Sjef zeer dankbaar voor de tijd die hij hier aan besteed heeft. Veel kijk plezier

              Klik hieronder op de link.

RKVV Waalre info