Mark van Kemenade nieuwe trainer van Waalre

RKVV Waalre heeft Marc van Kemenade aangesteld als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen.

Van Kemenade is geen onbekende binnen de club want tussen 2015 en 2019 was de 58-jarige Eindhovenaar ook al hoofdtrainer van de vierdeklasser.

Na het hoofdtrainerschap bij Nieuw Woensel, RKSV Sterksel, SDO’39, VV Steensel en Waalre stopte Van Kemenade in 2019 als trainer in het amateurvoetbal. Met SDO’39 en Waalre wist Van Kemenade promotie af te dwingen naar de 4e klasse. Nu, vier jaar later keert hij terug als trainer.

De club was naarstig op zoek naar een opvolger voor de vertrekkende trainer Alfred Westreenen. Gezien de succesvolle samenwerking in de eerste periode benaderde de club Van Kemenade voor een terugkeer. Na een aantal gesprekken kwamen beide partijen tot een overeenkomst.