Helaas weer een nederlaag Waalre

Opnieuw zware nederlaag voor Waalre

De Raven – Waalre 5-0

Zelf scoren is al het hele seizoen een zware opgave voor Waalre. In het begin van het seizoen was de Waalre defensie voor diverse tegenstanders ook een moeilijk te nemen horde. Dit is momenteel totaal veranderd, de doelpunten vallen als rotte appels. De Raven gebruikte de wedstrijd om het doelsaldo op te vijzelen, 5-0.

Waalre leidt momenteel, veelvuldig, slordig balverlies zo ook tegen de Raven. Al in de 4e minuut teisterde Pim Adriaans de lat na balverlies bij de opbouw. Het bleef hierna voor de Waalre spelers moeilijk om een medespeler te vinden en als gevolg van een nieuwe foutieve pass werd het in de 8e minuut 1-0 door Huib Borrenbergs. Na dit desastreuze begin herstelde Waalre zich enigszins en kwam de ploeg tot acceptabel veldspel. De Raven bleef echter kansen krijgen door de omschakeling na balverlies terwijl Waalre heel veel moeite moest doen voor een kansje. Na 35 minuten ontstond er toch eentje toen Kees Uijthoven verzuimde bal van dichtbij binnen te koppen. Alle enthousiasme en goede wil kreeg in de 45eminuut een stevige knak. Na een slecht verwerkte corner viel de bal voor de voeten van Stephan Frenken die de 2-0 op het bord bracht.

Had Waalre na rust nog hoop om iets terug te kunnen doen, dit voornemen werd in twee minuten volledig de grond ingeboord. In de 53e minuut stond Tim Borrenbergs volkomen vrij en kon de 3-0 aan tekenen waarna in de 55e minuut Huib Borrenbergs zijn tweede kon binnen schieten 4-0. Hiermee was de wedstrijd volledig gespeeld, Waalre trachtte het nog zonder veel overtuiging terwijl het voor de Raven niet echt meer hoefde. In de 90e minuut zette tenslotte Gust Lammers de eindscore op het bord 5-0.

A.s. zondag een thuiswedstrijd voor Waalre als Dosl op bezoek komt.