Laatste wedstrijd Bart Cox

Opnieuw thuisnederlaag ter besluit

Waalre – Spoordonkse Boys 0-4

Waalre speelde dit seizoen 13 thuiswedstrijden waarvan er vier eindigde in een gelijkspel, slechts één in een overwinning en acht , incluis de wedstrijd tegen Spoordonkse Boys, in een nederlaag. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd tevens de grootste thuisnederlaag van het seizoen geleden; 0-4.

Waalre had voor rust in de wedstrijd tegen Spoordonkse Boys het meest de bal. Het werd de ploeg gegund door de gasten die zich hierdoor op hun sterkste wapen, de counter konden concentreren. Dit leverde in de 11e minuut al een voorsprong op voor de ploeg uit Spoordonk. Luc Roefs schoot de bal hard binnen, 0-1. 9 minuten later was opnieuw Luc Roefs het eindstation van een snel uitgevoerde aanval, 0-2. Hiermee was het voor aanvaller Luc Roefs nog niet over want in de 31eminuut voltooide hij zijn zuivere hattrick, 0-3. Ondanks dat de ploeg meer balbezit had kon Waalre hier slechts een half kansje van René Hooijmans tegenover stellen. Voor de Boys uit Spoordonk was het voor rust nog niet voldoende want in de 41e minuut bepaalde Joep Verhagen de ruststand op 0-4.

Na rust hadden de gasten wel meer balbezit maar gebruikte dit meer om de wedstrijd lam te leggen. De ploeg hoefde niet meer en Waalre was, ondanks dat de ploeg het bleef proberen, niet bij machte gevaar te stichten. De hoogtepunten in de wedstrijd zaten in de slotfase toen eerst invaller doelman Stan van der Looij met een katachtige reflex de vierde treffer van Luc Roefs voor kwam en in de 88e minuut. Hierin kreeg Bart Cox een applaus wissel waarmee hij zijn actieve carrière bij Waalre afsloot.

Een seizoen gekenmerkt door vele wisselingen vanwege blessures, corona en ongelukkig geplande vakanties en één om snel te vergeten.