RKVV Waalre Zomerkamp 2022

Het allerleukste kamp staat weer op de stoep: het RKVV Waalre zomer voetbalkamp. Op deze pagina vind je alle informatie en het inschrijfformulier. Kun je niet genoeg van voetbal, feest en je teammaatjes krijgen? Zorg dan dat je erbij bent en schrijf je snel in!

Wanneer is het kamp en wat zijn de tijden?

Heel belangrijk voor de agenda’s: de data en de tijden per leeftijdscategorie:

Mini’s / JO7

Datum: zaterdag 11 juni

Tijden: van 9:00 tot 14:00 uur

JO8 t/m JO12 (inclusief overnachting)

Datum: vrijdag 10 en zaterdag 11 juni

Tijden: van vrijdag 14:00 tot zaterdag 14:00 uur

JO14 t/m JO17

Datum 11 juni

Tijden: 12.30 tot 00.00 uur

Ouders/verzorgers/Broers/Zusjes (Lunch BBQ)

Datum: 11 juni

Tijden: 12:30 tot 14:00 uur

Waar vindt het zomerkamp plaats?
We houden het lekker dicht bij huis: de hotspot voor het kamp van dit jaar is dan ook de club en de voetbalvelden zelf!

Is het kamp inclusief overnachting? Alleen de teams van JO8 t/m JO12 kunnen komen logeren in de vorm van kamperen op het voetbalcomplex. Hiervoor dien je zelf te zorgen voor kampeerspullen zoals tent, luchtbed, slaapzak, kussen etc. Indelen gebeurt in onderling overleg. Het is de bedoeling dat de ouders/verzorgers (al dan niet in samenwerking met de kids) de kampeerspullen klaarzetten/opzetten.

Uiteraard is er voldoende begeleiding aanwezig gedurende de nacht en zijn toiletten in de kleedkamers verlicht en bereikbaar. Voor de overnachting hoef je niet extra te betalen. Avondeten en een ontbijtje krijg je van de club!

Vindt jouw kind het spannend om te logeren? Meld je dan aan als vrijwilliger.

De kosten

Mini’s / JO7

€ 10, inclusief eten, drinken en de lunch BBQ

JO8 t/m JO12

€ 25, inclusief eten, drinken, overnachting en de lunch BBQ

JO14 t/m JO17

€ 25, inclusief eten, drinken en de lunch BBQ

Ouders/verzorgers (Lunch BBQ)

Broers/Zusjes (Lunch BBQ)

via de link die je via de appgroep van jouw team hebt ontvangen.

Betalen

Betalen kan door het geld over te maken naar: NL75 RABO 0155 7065 00 t.n.v. R.K.V.V. Waalre met als onderwerp de naam van je kind.