Nederlaag Waalre

Waalre met 2-0 onderuit bij De Raven!

In een gelijk opgaande wedstrijd trok Waalre aan het kortste eind in Luijksgestel tegen de Raven. In de eerste helft was Waalre dreigend via Mathijs Stokmans en Sven Dijkmans maar De Raven opende de score halverwege de eerste helft. Een goede aanval mondde uit in een schot die keeper Bas Breemer nog goed keerde maar de rebound was voor een De Raven speler die de bal vakkundig in de hoek schoot. Waalre liet zich niet ontmoedigen door deze tegenvaller en had niet later een uitstekende kans via Mathijs Stokmans maar zijn schot miste voldoende kracht. Aan de andere kant had De Raven nog een grote kans toen de buitenspel val van Waalre mislukte en een de Raven speler alleen op keeper Bas Breemer kon afgaan. Zijn lob was echter een gemakkelijke prooi voor Bas Breemer.

In de tweede helft probeerde Waalre hoger druk te zetten maar was het slordig in de passing waardoor De Raven veel countermogelijkheden kreeg. Een van de counters leidde tot een scrimmage voor het Waalre doel waarbij de verder goed spelende Wouter Bosman de bal ongelukkig in het eigen doel schoof: 0-2.

Even later kreeg uit een corner Kees Uithoven nog een goede kopkans maar deze ging over. De Raven liet Waalre komen om zelf te counteren. Zowel het aanvalsspel van Waalre als de tegenstoten van De Raven waren te onnauwkeurig waardoor uiteindelijk de eindstand van 0-2 werd bereikt. Gelukkig voor Waalre verloren de ploegen die onder Waalre staan waardoor de nederlaag geen gevolgen heeft voor de ranglijst.

Zondag 24 april speelt Waalre uit tegen het hoog op de ranglijst staande Vessem.