FANTASTISCH feest voor alle leden ter gelegenheid 100 jarig bestaan

Beste leden,

Zoals jullie allemaal wel zullen weten bestaat RKVV Waalre sinds juni 2020 100 jaar.

Helaas door de coronamaatregelen hebben we de festiviteiten rondom het 100 jarig bestaan in 2020 en 2021 moeten afzeggen. Maar we wilden het 100 jarig bestaan natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en hebben daarom gekozen voor alternatieve festiviteiten om dit alsnog met iedereen te kunnen vieren. Zo hebben we op zondag 3 april de eerste festiviteit gehad, dit was een leuk en geslaagd feest op de markt van Waalre dat gecombineerd werd de activiteiten van Spring. Maar uiteraard moet het 100 jarig bestaan ook gevierd worden in onze eigen gezellige kantine en daarom nodigen wij alle leden en rustende leden uit om op vrijdag 27 mei het 100 jarig bestaan te komen vieren.

Save the date en tot de 27e

Sportieve groet,

Bestuur en de feestcommissie.