Verlies Waalre

Waalre mist aansluiting met de middenmoot

Waalre – De Weebosch 0-2

Waalre heeft in de thuiswedstrijd tegen De Weebosch de kans op aansluiting met de middenmoot laten liggen. De gasten speelde feller en zeker voor rust ook beter dan de thuisploeg. Dit leverde de ploeg uit De Weebosch verdiend drie punten op door doelpunten voor en  na de rust.

Het blessurespook gaat Waalre dit jaar zeker niet voorbij. Opnieuw moest de ploeg enkele basisspelers missen. De Weebosch startte op sportpark Hoeveland veel feller. Bovendien kwam de ploeg in een slechte wedstrijd nog tot enigszins acceptabel voetbal en was dan ook duidelijke de betere. Veel kansen leverde dit niet op totdat in de 36e minuut balverlies van Waalre op het middenveld afgestraft werd. Nick van Poppel schoot de bal onberispelijk langs doelman Bastiaan Bremer 0-1.

Na rust een beter Waalre dat langzaam maar zeker een overwicht creëerde. Voor het doel van de tegenstander werd echter nauwelijks gevaar gesticht zodat De Weebosch makkelijk overeind bleef. De gasten raakte wel vermoeid waardoor Waalre de druk kon verhogen maar de thuisploeg werd in de 69e minuut verrast door een counter van de Weebosch die de ploeg een strafschop opleverde. Giel Jansen benutte deze feilloos 0-2. In de slotfase kwam Waalre nauwelijks tot een offensief alhoewel Matthijs Stokmans nog wel de paal raakte.

Op paasmaandag speelt Waalre haar volgende wedstrijd, in Luyksgestel tegen De Raven.