Erelid Joop Janssen overleden

Erelid Joop Janssen overleden.

Ons bereikte het droevige bericht dat onze erelid Joop Janssen op 83 jarige leeftijd is overleden. Joop werd op twaalf jarige leeftijd lid van onze vereniging. Na het doorlopen van alle jeugdteams ging hij voetballen bij de senioren. Hij was een verdienstelijke speler in het derde elftal en soms in het eerste en tweede elftal. Na zijn actieve periode als voetballer hield het gelukkig voor de vereniging niet op. Joop is jarenlang bestuurslid geweest en er kon altijd beroep op Joop gedaan worden. Zo was hij betrokken bij allerlei activiteiten en commissies. Zoals onder meer het ophalen van het oudpapier, buurtvoetbal en de jeugd. Het was dan ook zonder meer verdiend dat Joop na zijn bestuursperiode werd benoemd als erelid van RKVV Waalre.

Joop was een echt verenigingsmens en was er ook altijd graag bij en sloeg geen jaarvergadering over.
Joop was een mensen mens. Verhalen vertellen aan jongere leden was zijn lust en zijn leven. Wij hadden Joop nog graag gehuldigd met zijn 70-jarige lidmaatschap maar dat heeft helaas niet zo mogen zijn.

Onze vereniging zal Joop erg missen. Maar dit weegt niet op tegen het gemis door Leny, kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen sterkte met dit verlies en hopen dat ze het gemis van Joop een goede plaats kunnen geven in hun verdere leven.

Namens de vereniging heel veel sterkte.