Hoofdtrainer Henri Houben stopt na dit seizoen

Henri Houben vertrekt einde seizoen bij RKVV Waalre

Hoofdtrainer Henri Houben heeft besloten om RKVV Waalre aan het einde van het seizoen te verlaten.  Hij is op dit moment bezig met zijn derde seizoen bij de zwart-witten. Henri Houben blijft graag bij het voetbal betrokken maar weet nog niet waar en in welke functie.

RKVV Waalre werkt zeer prettig samen met Henri Houben.  Henri gaat flexibel om met de moeilijke Corona omstandigheden, heeft goed oog voor de belangen van zowel het eerste als tweede elftal en weet verschillende jeugdspelers in te passen.  Ondanks een mede door veel blessures veroorzaakte moeilijke start, verwacht de vereniging dat Henri ons vaandelteam goed door de competitie 2021-2022 heen kan loodsen.

Het bestuur en TC van RKVV Waalre respecteren het besluit van Henri. Zijn vertrek betekent dat de club op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2022-2023. Geïnteresseerden kunnen informatie opvragen en/of solliciteren via  mailadres secretaris@rkvvwaalre.nl  t.a.v. voorzitter TC, Wim Ooms.