Wederom thuisnederlaag voor Waalre 1

Opnieuw nederlaag in een thuiswedstrijd van Waalre

Waalre – SDO’39 1-2

Ook in de vierde thuiswedstrijd van het seizoen liep Waalre tegen nederlaag aan. Na een 1-0 voorsprong, zoals ook eerder in twee voorafgaande thuiswedstrijden, moest Waalre buigen met 1-2. Nu was dat SDO’39 uit Lage Mierde verzuimde diverse uitstekende kansen te benutten dat de eindstand voor Waalre nog dragelijk bleef; eindstand 1-2.

Verrassend kwam de thuisploeg in de 8e minuut op voorsprong toen Joey Gang één van de spaarzame goede aanvallen afrondde 1-0. SDO’39 liet zich door deze tegenvaller niet van de wijs brengen en zette Waalre onder druk. De Waalre defensie werd knap nerveus van deze druk en in de 16e minuut verloor Miel Rijnders de bal kinderlijk eenvoudig aan Mike Gevers die vervolgens geen moeite had om doelman Bastiaan Bremer te passeren, 1-1. Dit was het begin van de suprematie van de gasten waarbij Martijn Hellegers vervolgens de lat raakte en oog in oog met Bastiaan Bremer in hem zijn meerdere moest erkennen. Waalre haalde met het nodige geluk dan ook met een gelijke stand de rust.

Na rust kwam de zwart-witte ploeg nauwelijks meer tot aanvallen toe, SDO’39 des te meer. Nadat In de 50e minuut Michel Jansen tegen de lat kopte was het in de 57e minuut dan toch raak. Nadat een Waalre speler geblesseerd op de grond bleef liggen reageerde de rest van de ploeg apathisch. Martijn Hellegers profiteerde hier optimaal van door SDO’39 op voorsprong te brengen. De ploeg bleef hierna de gevaarlijkstewaarbij Michel Jansen de grootste kans om zeep hielp toen hij de bal voor een leeg doel overschoot. Waalre kwam niet meer tot een slotoffensief waardoor de winst verdiend ging naar de gasten van SDO’39.