Nieuwe corona maatregelen per 13 november

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november zijn er nieuwe maatregelen aangegeven. Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden er diverse nieuwe maatregelen, welke hieronder aangegeven zijn. Deze maatregelen gelden minimaal t/m zaterdag 4 december.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

– Al onze teams mogen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
– Publiek (ouders, supporters) is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de trainingen en wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en, bij wedstrijden, strikt noodzakelijke rij- ouders.
– Jeugdspelers (pupillen) kunnen gehaald en gebracht worden bij de kleedkamers. Het is de bedoeling dat de haler/brenger zo snel mogelijk het sportpark ook weer verlaat en rekening houdt met de geldende 1,5 meter afstand.
– In onze kantine en kleedlokalen is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht, uitgezonderd alle vrijwilligers van onze vereniging. (en bij wedstrijden ook de vrijwilligers van de tegenstander)
– In de kantine zijn vaste zitplaatsen verplicht.
– Het afhalen van eten/drinken aan de bar (binnen) mag zonder CTB maar mét mondkapje.
– De kantine sluit om uiterlijk 20.00 uur.

Coronatoegangsbewijscontrole:
Wij bieden bij RKVV Waalre voetbal aan door en dankzij vrijwilligers. Wij zijn trots en zuinig op onze vrijwilligers. Wij hebben (nog) geen vrijwilligers die we continue kunnen inzetten om de geldigheid van jouw coronatoegangsbewijs te controleren. Wij vertrouwen er dan ook op dat bezoekers aan ons sportpark hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zich houden aan de geldende maatregelen.
Er kan altijd, op verzoek, gevraagd worden om jouw coronatoegangsbewijs te tonen aan een vertegenwoordiger van RKVV Waalre, voor het betreden van de kleedlokalen, de kantine of het terras van ons sportpark.

Daarnaast adviseren wij je om je te houden aan de basisregels:

– Blijf thuis bij klachten
– Houd afstand 1.5 meter
– Was regelmatig je handen
– Hoest of nies in je elleboog

Wij wensen je een aangenaam en veilig bezoek aan onze vereniging toe.
Alle richtlijnen vanuit NOC-NSF, de overheid en de KNVB vind je in het protocol veilig sporten en in een overzicht van veel gestelde vragen.

protocol-verantwoord-sporten-v04112021