Stem op RKVV Waalre – Rabobank Clubactie

Stem op RKVV Waalre – Rabobank Clubactie

 

Jaaa! Ook wij doen mee aan Rabo ClubSupport en dat betekent dat jij, als Rabobank lid, vanaf nu op ons kan stemmen.

Stemmen
Ben je lid van Rabobank de Kempen? Dan kun je, via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, van 5 t/m 25 oktoberstemmen op jouw favoriete club: RKVV Waalre uiteraard! Met de financiële ondersteuning kunnen we extra activiteiten en trainingen organiseren en materialen aanschaffen. Hoe meer stemmen er op onze club worden uitgebracht, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt. In een van de komende nieuwsbrieven laten we je graag weten waar het geld precies aan wordt uitgegeven. Heb je zelf een goed idee hiervoor, laat het ons weten via jeugdcommissie@rkvvwaalre.nl.

Kleine tip: je vindt ons in de lijst door te zoeken op: R.K.V.V. ‘Waalre’.

Klik hier voor meer informatie over Rabo ClubSupport

Groeten,

Jeugdcommissie en het hoofdbestuur RK.V.V. Waalre