Huldigingen jubilarissen

Huldiging jubilarissen.

Afgelopen vrijdag 10 september zijn na afloop van de algemene ledenvergadering de jubilarissen gehuldigd. Er waren maar liefst 10 leden die een jubilaris hadden maar helaas konden niet alle leden aanwezig zijn. Voorzitter Paul Lavrijssen nam in het kort de afgelopen 40 jaar door bij de aanwezige jubilarissen en feliciteerde Ad Zegers, Ronald Neggers en Koen Kwanten met hun 40 jarige jubileum bij de voetbalvereniging.

Alle 3 ontvingen ze het speldje 40 jaar lid en een mooi bos bloemen.

Ook werd voor de tweede keer “Hart voor v.v. Waalre,  Mooiste Mens Bokaal” uitgereikt. Met deze bokaal willen wij onze erkenning tonen voor de hele speciale leden met een echt zwart/wit hart en vorig jaar had Ad Zegers de eer om deze als eerste te mogen ontvangen en dit jaar vonden wij van het bestuur dat Alfred Zengers deze bokaal toekwam.

Alfred zet zich al jaren in voor de vereniging en we wilden hem op deze manier tonen dat we het heel erg waarderen wat hij voor de vereniging betekend. Hij heeft zelf vele jaren gevoetbald en nadat hij diverse blessures aan zijn knie kreeg heeft hij ook nog jaren gekeept. Ook fluit hij regelmatig wedstrijden en is hij op zondagmiddag vaak langs de lijn te vinden als grensrechter van het 1e  elftal van Waalre. Verder heeft hij meerdere jaren in het bestuur gezeten en vulde hij de functie als secretaris goed in. Als secretaris is hij enkele jaren geleden gestopt maar omdat er nog steeds geen nieuwe secretaris is ondersteund hij zo nu en dan waar nodig het bestuur en hiervoor zijn we hem zeer dankbaar. Ook tijdens de corona maatregelen stond Alfred als poortwachter om alles in goede banen te leiden en als er een extra hulp voor achter bar nodig was dan kon men ook op Alfred rekenen. Om deze redenen, en misschien dat we er nog een paar vergeten zijn, danken wij Alfred voor zijn inzet en hopen dat hij dit allemaal nog lang kan doen.

Namens het bestuur danken wij Alfred voor zijn jaren inzet.