Waalre wint weer

Waalre beslist wedstrijd na de rust.

Waalre – de Raven 3-1

Nadat Waalre twintig minuten weggespeeld werd door de Raven leidde een ongelukkige blessure van de Raven verdediger Rob van Schijndel de ommekeer in. Waalre profiteerde hiervan door de gelijkmaker te scoren, waarna de Raven ver terug zakte en Waalre na rust de overhand kon krijgen. Door twee doelpunten van Joey Gang trok Waalre vervolgens de wedstrijd naar zich toe.

De Raven startte overrompeld en in de eerste tien minuten kreeg de ploeg al drie goede kansen. Vooral Niels Peters was een plaag voor de Waalre achterhoede en hij was het ook die de Raven al na vijf minuten op voorsprong schoot 0-1. Waalre ontsnapte vervolgens enkele malen aan een grotere achterstand voordat de ploeg in de 20ste minuut verrassend op gelijke hoogte kwam. Verdediger Rob van Schijndel van de Raven leek een sprintduel met Zicco van Donk makkelijk te winnen. Totdat hij plotseling naar zijn been greep en Zicco van Donk kon profiteren en Kees Uijthoven vrij voor doel zette 1-1. Met deze gelijkmaker was de overmacht van de Raven meteen voorbij en voor rust kregen beide ploegen nog kansen zonder doelpunten.

Na rust was er niets meer over van de felheid van de Raven die meteen een flinke domper te verwerken kregen. In de 49e minuut speelde Kees Uijthoven zich knap vrij en uit diens voorzet kon Joey Gang Waalre op voorsprong zetten, 2-1. Waalre controleerde nu de wedstrijd en de Raven werd nauwelijks meer gevaarlijk toch was de ploeg nog dichtbij de gelijkmaker via Huib Borrenbergs. In de 80e minuut werd de wedstrijd definitief beslist. De sterk ingevallen Sjef van de Biggelaar dolde enkele de Raven spelers en gaf een voorzet die door Joey Gang op waarde werd geschat, 3-1. De drie punten waren verzekerd voor de thuisclub alhoewel Niels Peters vergat de slotfase nog spannend te maken door te missen oog in oog met doelman Bastiaan Bremer.

Joey Gang scoorde 2x

Opnieuw een overwinning voor de zwart-witte formatie die zodoende een sterke start van het seizoen kent was a.s. zondag vervolgt wordt met een thuiswedstrijd tegen het sterke SDO’39.

Opstelling Waalre

Bastiaan Bremer

Bas van Geloven, Miel Rijnders, Tim van Schijndel, Oscar Franken

Joey Gang, Bart Cox, Robbert van Neer