Brief aan leden i.v.m. corona

Betreft: Corona-crises,

consequenties voor RKVV Waalre

Beste leden en/of ouders van leden,

De Corona-crisis raakt de hele samenleving en dus ook onze mooie voetbalvereniging. Hieronder zetten we uiteen wat de consequenties zijn voor onze club.

Wedstrijden.

Alle competities en daarmee alle wedstrijden zijn afgelast; er wordt dit seizoen niet meer gevoetbald. Dit is volledig in lijn met wat de KNVB ons voorschrijft.
Of we dit seizoen nog wel kunnen trainen is tot op heden niet duidelijk. Wel is duidelijk dat we tot aan de meivakantie geen trainingen hebben. Uiteraard laten we u z.s.m. weten als hier aanpassingen in komen.

Ophalen oud papier

Vooralsnog gaat het ophalen van oud papier wel door. We volgen hierbij het rooster dat al eerder is gecommuniceerd.

100 Jarig bestaan.

Tot onze grote spijt hebben we (het bestuur) in goed overleg met de commissies besloten om het jubileumfeest te verplaatsen naar volgend jaar.
Alle voorbereidingen ten spijt vinden wij het niet verantwoord om in juni een groot evenement te organiseren. Daarbij komt dat de Gemeente Waalre op dit moment geen vergunning voor een dergelijk evenement afgeeft.Uiteraard gaan we er alles aan doen om onze 101e verjaardag fantastisch te vieren met alle leden. Ook hier mag u van ons extra informatie verwachten zodra we die beschikbaar hebben.

Wij beseffen ons dat bovenstaande een grote impact heeft op de beleving van u als lid van deze vereniging. Per slot van rekening bent u lid geworden omdat u graag voetbalt en omdat u het leuk vindt om georganiseerd deze leuke sport te beoefenen. Toch hopen we op uw begrip in deze bijzondere situatie en zouden we het erg fijn vinden u na de zomervakantie weer als voetballer/ster op de velden van RKVV Waalre te zien.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u zich richten tot het bestuur!

Wij wensen u veel gezondheid en wijsheid toe, tot snel (hopen we…)

Namens het bestuur en de jeugdcommissie van RKVV Waalre

Paul Lavrijssen