Nieuwjaarsreceptie 2020

Waalre-  Tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdagavond 3 januari, heeft R.K.V.V. Waalre haar jubilarissen gehuldigd. Er waren maar liefst 7 jubilarissen waarvan er 4 aanwezig konden zijn. Tonnie Schneider, Ruud Verbeek, Luuk Waterschoot (allen 25 jaar) en Harrie de Greef (verkozen tot erelid) werden door de voorzitter Paul Lavrijssen in het zonnetje gezet. De overige jubilarissen, Eric Klopping (25 jaar), Mario van Och, Johan Brans en Jac Slegers (allen 40 jaar) konden om verschillende redenen er helaas niet bij zijn.

Op de foto zijn te zien: 25-jarig jubilarissen: Tonnie Schneider, Ruud Verbeek, Luuk Waterschoot en Harrie de Greef (erelid)

 

Ook werd voor het eerst de “ De V.V. Waalre Mooi Mens Bokaal” uitgereikt. Met deze bokaal willen wij onze erkenning tonen voor de hele speciale leden met een echt zwart/wit hart en dit jaar werd deze door onze voorzitter uitgereikt aan Ad Zegers. Ad heeft zich 40 jaar als jeugdleider, jeugdtrainer ingezet en is vanaf het begin betrokken geweest bij het E- en F kamp. Helaas is Ad vorig seizoen gestopt maar met deze bokaal willen wij Ad onze erkenning en waardering tonen.

Na deze huldigingen werd er onder het genot van een hapje en drankje de avond gezellig afgesloten.

 

Voor iedereen de beste wensen en een sportief en gezond 2020.

 

Het bestuur r.k.v.v. Waalre.