Zorgen voor Waalre

Waalre – Riethoven 1-2

Na de derde nederlaag in successie komt Waalre maar niet los van de onderste plaatsen. In een gelijk opgaande wedstrijd die geen winnaar had verdiend kopte Joey van Otten Riethoven in de 80e minuut naar de overwinning.

De aanvangsfase was voor de gasten uit Riethoven dat via eerst Gijs van Otten en later via Wilem Tops verzuimde de score te openen. Hierna was de wedstrijd in evenwicht met weinig doelgevaar. De openingstreffer was dan ook illustratief. In de 16e minuut werd een voorzet van Ivar Bransdoor een Riethoven verdediger gemist en kwam toen tegen de knie van Lowie van Kuringen waardoor de bal in het doel verdween 1-0. Waalre kwam hierdoor gelukkig op voorsprong en behield deze tot aan de rust.

Na rust opnieuw weinig krachtsverschil tussen beide ploegen. Nu was het geluk bij Riethoven. In de 57e min kreeg Guido van Dingenen de bal tegen zich aan geschoten waardoor deze onhoudbaar voor doelman Bastiaan Bremer in het doel verdween, 1-1. Ook hierna een weinig vereffend schouwspel met uiteindelijk Riethoven als meest gelukkige. Daar waar in de 75e minuut een kopbal treffer van Wessel Vincent namens Waalre geannuleerd werd was het een kopbaltreffer van Joey van Otten die de wedstrijd in de 80e minuut besliste, 1-2.

Waalre blijft door deze nederlaag in de onderste regionen hangen terwijl er a.s. zondag weer een wedstrijd op het programma staat tegen één van topploegen, Acht in Acht.

Opstelling Waalre

Bastiaan Bremer

Bas van Geloven, Johan van den Reek, Tim van Schijndel, Wouter Bosman

Joey Gang (87e min Miel Rijnders), Bart Cox, Robbert van Neer