De veiling een groot succes

VEILING VOOR 100 JAAR JUBILEUM EEN GROOT SUCCES

Op de veilingavond van 20 september jl. die georganiseerd was voor het feest van ons 100 jarig bestaan volgend jaar heeft een bruto bedrag van €28.500 opgebracht. Een bedrag waar we ongelofelijk blij mee zijn en wat wij nooit hadden kunnen behalen zonder de kaveldonateurs, bieders en de inzet van alle vrijwilligers. Hiervoor grote dank.

Onder de geweldige en humoristische leiding van de de veilingmeesters Rob Scheepers en Koen van Zon zijn er ongeveer 60 kavels geveild en is er door hun overtuigende inzet een mooi bedrag binnengekomen.

Er waren veel mooie kavels van een weekend cabrio rijden, VIP kaarten voor PSV en FC Eindhoven tot een voetbalreis voor het bijwonen van een wedstrijd van Real Madrid. Ook de 2 ludieke kavels voor een invalbeurt van 10 minuten in het eerste van Waalre gingen voor een mooi bedrag van €150,-onder de hamer. Volgens interne bronnen zijn Pieter Bosman en Ruud Verbeek al in training gegaan.

Zelf bracht Rob Scheepers 4 kaarten met rondleiding voor zijn theatershow in het Parktheater in. Hierop werd goed op geboden en bracht maar liefst €300,- op. Hier stond Rob zelf versteld van en zei voor dat bedrag ook nog wel een schaal bitterballen erbij te doen, want immers kost een kaartje voor zijn show maar €18,-

De meest exclusieve en uitdagende kavel was toch wel de all-inlusieve VIP Daker belevingsreis in Saudi Arabië. Toen deze met een startbod van €3000,- p.p. werd ingezet werd het toch wel stil in de kantine. Als snel bleken er 2 bieders te zijn die wel zeer geïnteresseerd waren in deze zeer exclusieve reis. Hieruit wist Rob Scheepers op ludieke wijze wel een voordeel  te halen en het lukte hem om ervoor te zorgen dat er voor een bedrag van €3200,- p.p.  geen 1 maar 2 winnaars van de kavel waren dus voor beide partijen een win/win deal.

De zeer geslaagde avond werd muzikaal afgesloten door DJ Kin en Ronald van de Lee.

Hopelijk mag deze avond een voorbode zijn voor het feest dat volgend jaar gegeven gaat worden want dan kunnen we er zeker vanuit gaan dat het een onvergetelijke 100 jarig jubileum gaat worden.

Nogmaals danken wij iedereen voor hun deelname en betrokkenheid en hopen volgend jaar, ons 100 jaar jubileum, weer op ieders aanwezigheid en/of steun te mogen rekenen.

Met sportieve groet,

Het bestuur en sponsorcommissie 100 jarig bestaan.