Uitnodiging veiling 100 jarig jubileum. Rob Scheepers veilt bij RKVV Waalre

WAALRE – In 2020 bestaat de Rooms-katholieke Voetbalvereniging Waalre (RKVV Waalre) 100 jaar. Vrijwilligers van de vereniging zijn druk bezig met de voorbereiding om dit jubileum op een feestelijke wijze, met leden en inwoners van de gemeente, te gaan vieren. De nadruk zal liggen op een feestweekeinde in juni 2020. Hier wordt later meer over bekend.

Ter voorbereiding op de feestelijkheden in 2020 organiseert RKVV Waalre een veiling op vrijdag 20 september. Deze veiling begint om 20:00 uur in de kantine van Sportpark Hoeveland. De vereniging heeft de bekende conferencier, tonpraoter en columnist, Rob Scheepers, bereid gevonden om op te treden als veilingmeester. Daarnaast is er nog voldoende entertainment in de vorm van  dj De Kin en zanger Ronald van de Lee.

Het publiek kan bieden op aantrekkelijke kavels. De opbrengst van de veiling besteedt de vereniging volledig aan de feestelijkheden in het jubileumjaar. Ook wie niet biedt, is welkom. De entree is gratis.